Træfældning

 Kontakt os 

Træfældning

Træfældning – Topkapning & Beskæring

Stubfræsning

Stubfræsning, også kaldt Rodfræsning

Flishugning

Flisning af grene ved træfældning

Topkapning Beskæring

Vi tilbyder beskæring af træer og topkapning

Træfældning på Lolland-falster – professionel og sikker udførsel

Der er ikke nogen regler for, hvem der må fælde træer – principielt kan du godt fælde træer på din grund selv. Træfældning er dog ikke helt ufarligt, og hvis du ikke ved præcis, hvordan du skal bære dig ad, kan du skade både dig sig selv og dine omgivelser.

Hos Have-Entreprenøren er vi specialiserede i træfældning. Vores professionelle fagfolk tager sig af alt fra klatring og beskæring til kranløft, så du kan læne dig tilbage og lade os stå for arbejdet.

Hvad enten du er sommerhusejer i Marielyst eller erhvervsdrivende i Nykøbing Falster, står vi klar til at køre ud for at hjælpe dig med træfældning.

Få en uforpligtende snak
Tlf.: 30 72 57 04
Mail: claus@have-entreprenoeren.dk

Træfældning i aktion

Vil du have et gratis tilbud?

Hos Have-Entreprenøren er der stort set ikke en opgave, vi ikke kan klare. Vi varetager opgaver for både privatkunder, erhvervskunder og offentlige institutioner på Lolland og Falster.

Hvis du er i tvivl om noget eller gerne vil have et tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Du kan fange os på telefon 30 72 57 04 eller skrive på mail claus@have-entreprenoeren.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ring på Mobil

30 72 57 04

Tryghed og sikkerhed i højsædet

Det er helt afgørende, at vores kunder føler sig i trygge hænder med os på opgaven. Derfor gennemgår vi altid din grund og har øje for de mindste detaljer, så træfældningen kommer til at forløbe helt gnidningsfrit.

Da vi har professionelt udstyr og uddannede fagfolk, kan du med ro i maven overlade træfældningen i vores hænder.
Hvis der mod forventning skulle ske noget med din grund, er vi naturligvis forsikret af Tryg Forsikring.

Hvad koster det at få fældet et træ?

Det er ofte noget af det første, vores kunder spørger om, når de ringer til os.
Dog kan vi sjældent give et entydigt svar. Prisen for en træfældning afhænger nemlig af flere forskellige faktorer.
Her på siden kan du få indblik i tre vigtige forhold, der alle har indflydelse på den sum penge, du skal give for en træfældning

1. Træets placering

Først og fremmest er det helt afgørende, om træet er omringet af byggeri eller andre træer, eller om det er placeret midt på en åben græsplæne. Jo lettere det er for os at komme til, desto mindre tid tager opgaven.
Er adgangsforholdene til træet vanskelige, vil det gøre omfanget af opgaven mere tidskrævende og derfor forhøje prisen.

2. Typen af træ

En anden vigtig faktor omhandler, hvilket træ du gerne vil have fældet. Her har både træsort, tykkelse, højde og mængde af beskæring indflydelse på, hvor lang tid vi skal bruge på fældningen.

3. Grenaffald

Når vi fælder et træ, vil det efterlade en masse grene og kviste på jorden. Vi tilbyder hjertens gerne at sørge for at få affaldet fjernet, men det vil naturligvis også kunne ses på prisen.

Hvis du gerne vil spare penge og samtidig undgå, at grenene går til spilde, kan du med fordel selv stå for bortskaffelsen af grenaffaldet. Har du en pejs eller brændeovn, er det en oplagt mulighed selv at tage hånd om oprydningen.

Grønnegadevej 52, 4892 Kettinge

30 72 57 04

claus@have-entreprenoeren.dk

CVR: 39080591