Træbeskæring

 Kontakt os 

Træfældning

Træfældning – Topkapning & Beskæring

Stubfræsning

Stubfræsning, også kaldt Rodfræsning

Flishugning

Flisning af grene ved Træfældning

Topkapning Beskæring

Vi tilbyder beskæring af træer og topkapning

Træbeskæring

 

Skal du have udført træbeskæring på Lolland af en dygtig og kompetent anlægsgartner? Så lad Have-entreprenøren udføre opgaven for dig. Vi går til opgaven med omhu og har sikkerhed, uddannelse og faglighed i højsædet. Vi udfører alle former for beskæring af træer på den bedst tænkelige måde både for træet, dets omgivelser og dig.

 

Undgå uoprettelige skader på dine træer med den rette beskæring

Alle kan i sagens natur foretage en beskæring af et træ. Men kan alle foretage beskæringen korrekt i forhold til det enkelte træ? Træer er forskellige og skal derfor beskæres på forskellige måder for at passe bedst muligt på dem. Vil du undgå uoprettelige skader på dine træer, bør du vælge en fagmand til opgaven.

Træer kan blandt andet beskæres på disse måder:

  • Opstamning
  • Kronereducering
  • Kroneudtynding
  • Opbygningsbeskæring
  • Kronerestaurering
  • Knudebeskæring
  • Formskæring

Der er forskel på, hvilke træer der kan tåle de forskellige træbeskæringer. Når vi har foretaget en beskæring af dine træer, fjerner vi efterfølgende gerne alt haveaffaldet for dig. Selvfølgelig har dette sin helt egen pris. Til gengæld kan du komme hjem til en ryddelig og nydelig have.

 

​Korrekt beskæring af træer i samarbejde med dig

Hos Have-entreprenøren beskærer vi træer i samarbejde med vores kunder. Til at starte med, vil vi gerne vide mere om, hvilke træer der skal beskæres. Under vores dialog om dine ønsker til træbeskæringen stiller vi også spørgsmål i forhold til, hvad formålet med beskæringen er.

Vi har brug for at vide, om det er på grund af, at træet skygger for meget, om træet står for tæt på en bygning eller for tæt på ledninger i lufthøjde eller andet. Når vi har fået svar på alle vores spørgsmål, rådgiver vi dig om, hvordan beskæringen af træet eller træerne foregår på bedst mulige måde.

Ring på Mobil

30 72 57 04

Tag kontakt til din lokale specialist i træbeskæring på Lolland

Har du et eller flere træer, der trænger til beskæring, bør du ikke tøve med at kontakte Have-entreprenøren, som er din lokale specialist i træbeskæring på Lolland. Lad os få en uforpligtende snak om din beskæringsopgave, så du kan høre mere om vores priser.

Du kan tage kontakt til os på tlf. 30 72 57 04 for at få en snak. Du kan også skrive en e-mail til claus@have-entreprenoeren.dk, hvorefter du får svar hurtigst muligt.

Det er trygt og sikkert at hyre Have-entreprenøren, da vi er forsikret, hvis uheldet skulle være ude.

Grønnegadevej 52, 4892 Kettinge

30 72 57 04

claus@have-entreprenoeren.dk

CVR: 39080591